Cocktailizer- De geautomatiseerde cocktail machine.
15766
page,page-id-15766,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,_masterslider,_ms_version_3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
bg

COCKTAILMACHINE

400 VERSCHILLENDE COCKTAILS

geheel door uw zelf in te stellen

5 SECONDEN PER COCKTAIL

door deze snelheid geen vastlopende bar

30% MINDER VERSPILLING

hierdoor haalt u 30% meer drankjes uit uw flessen

DOOR IEDEREEN TE BEDIENEN

niemand inleren of dure opleiding

bg4

&

SNEL

makkelijk in gebruik

machine

Cocktailizer; de cocktailmachine

Cocktailizer is een geautomatiseerde cocktail machine. Met een Cocktailizer bent u in staat om meer dan 400 verschillende cocktails te serveren op uw locatie. De automatische cocktail machine maakt cocktails in enkele secondes en kent geen verspilling.

Hoe de Cocktailizer werkt

Cocktailizer verhoogd de kwaliteit cocktails in uw locatie zonder specifieke kennis of ervaring. Doordat deze cocktail machine op de millimeter nauwkeurig is, smaken alle cocktails hetzelfde of u er nu één of honderden maakt. Met deze cocktail machine maakt u 6 cocktails per minuut in plaats van 1 in 6 minuten.

barvsmach

Makkelijk in gebruik

De cocktail machine van Cocktailizer is makkelijk in gebruik. Door het grote touchscreen scherm scrolt u gemakkelijk door het assortiment cocktails of vind ze snel via de ingebouwde zoekfunctie. De Cocktail machine geeft een uitgebreide instructie hoe de cocktail na bereiding van de machine de finish in touch moet krijgen. De Cocktailizer is geheel naar eigen inzicht te installeren. Door gebruik te maken van de uitgebreide database krijgt u alle cocktails te zien die u kunt maken met de aangesloten ingrediënten maar u kunt ook uw eigen assortiment samenstellen en cocktails toevoegen.

Eigen dranken

Cocktailizer is geschikt voor iedere soort drank van alcoholische dranken tot siropen en sappen. U kunt gewoon uw assortiment flessen eenvoudig aan de machine hangen. Doordat de cocktail machine u dranken tot wel 20 meter kan oppompen kunt u overal uw flessen drank kwijt.

bottles
bartenders

Voor wie te gebruiken

De Cocktailizer is geschikt voor iedere locatie van bars, cafés tot theaters. Kijk snel bij toepassingen voor uw specifieke locatie en toepassingen. De Cocktailizer is ook door iedereen te gebruiken zonder opleiding. Omdat de cocktail machine alles duidelijk weergeeft op het scherm kan iedereen cocktails maken.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

""