De cocktails - Cocktailizer
16596
page,page-id-16596,page-template-default,_masterslider,_ms_version_3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Dit is natuurlijk waar het vooral omdraait bij de Cocktailizer. Verse kwalitatieve cocktails in een handomdraai. Of u nu een assortiment wilt van meer dan 400 verschillende cocktails of enkele die u op de menu kaart heeft staan, het kan allemaal. Omdat de cocktail machine werkt met de dranken die u wilt, zijn deze niet van handgemaakte te onderscheiden.
De Cocktailizer is op de milliliter nauwkeurig. Geen dranken meer afmeten maar gewoon een knop indrukken. Door deze nauwkeurigheid smaken alle cocktails altijd hetzelfde. De klant weet dus wat die bij u bestelt en u hoeft zich geen zorgen meer te maken wie van uw personeel de beste cocktails kan maken.

Welke cocktails kan Cocktailizer maken?

the classic cocktails

De klassieke cocktails blijven de best verkopende cocktails. Cocktailizer heeft er dan ook voor gezorgd dat deze cocktails met de beste recepten zijn geprogrammeerd in de cocktailmachine. Mocht u uw eigen draai willen geven aan deze klassiekers is dat ook geen probleem. Ieder recept is eenvoudig en snel naar eigen wens aan te passen.

Seizoenscocktails

Voor ieder seizoen, andere cocktails. Het gemak van de Cocktailizer is dat het vanaf nu binnen een paar klikken geregeld. De database van Cocktailizer bestaat uit meer dan 1000 cocktails en u kunt zelf eenvoudig uw eigen recepturen toevoegen. Cocktails zijn niet alleen voor de zomer, in de andere seizoenen zijn er zeer leuke variaties te serveren.

sangria

Met de Cocktailizer maakt u meer dan alleen cocktails. Wat dacht u van verse sangria’s zoals uw gasten ze gewend zijn in Spanje te krijgen. Met de Cocktailizer zet u niet één sangria op de kaart maar een complete variatie van smaken, laat uw gasten kennis maken met echte sangria’s.

Eigen creatie

Bar specials, happy hour cocktail, chefs keuze, enzovoort. Al uw eigen creaties kunt u eenvoudig toevoegen aan de database van uw Cocktailizer en zijn vanaf dan ook eenvoudig te maken. Creëer eenvoudig nieuwe cocktails en test ze uit.


""